FITXA BÀSICA:

 

TURÓ DE VILARMAU PER SANT CRISTÒFOL DE CERDANS

 

Temps: 5 hores i 45 minuts.

 

Desnivell: 515 metres de pujada i l’equivalent de baixada.

 

Dificultat: Mitja

 

Punts d’aigua: Caldrà dur-la des del punt de partida, ja que l’única font es la de Vilarmau i consta de trobar-la (resta apartada del camí). També podrem parar al Bar Restaurant de Coll Ravell durant la baixada.

 

Punts de referència: * Mas Romeu * Sot d’en Mariano * Torrent del Coll de Ravell * mas de Castellets * Sot de l’Alba * El Mataró * Sant Cristòfol de Cerdans * Coll de Cerdans * Fontalegre * Bassa del Sot de la Coma * la Cuaranya * mas de Vilarmau * La Planella * Torre de Vilarmau * Fontalegre * Sant Cristòfol de Cerdans * Serrat del Mataró * l’Argelar * Corral de Mataró * Coll de Ravell * Pla del Suro * Baga Mitjana * Sot del Freixe * mas de Castellets * Torrent del Coll de Ravell * Mas Romeu.

 

Punt de partida: Casa Rural de Mas Romeu. 660 metres. Més informació a www.masromeu.net.

 

 

MASROMEU - SANT CRISTÒFOL DE CERDANS - COLL DE RAVELL - MASROMEU

 

Temps:.3 hores i 15 minuts.

 

Desnivell: 285 metres de pujada i l’equivalent de baixada.

 

Dificultat: Baixa – Mitja.

 

Punts d’aigua: Caldrà dur l’aigua des del punt de partida. Podrem parar al Bar Restaurant de Coll Ravell durant l’inici de la baixada.

 

Punts de referència: * Mas Romeu * Sot d’en Mariano * Torrent del Coll de Ravell * mas de Castellets * Sot de l’Alba * El Mataró * Sant Cristòfol de Cerdans * Serrat del Mataró * l’Argelar * Corral de Mataró * Coll de Ravell * Pla del Suro * Baga Mitjana * Sot del Freixe * mas de Castellets * Torrent del Coll de Ravell * Mas Romeu.

 

Punt de partida: Casa Rural de Mas Romeu. 660 metres. Més informació a www.masromeu.net.

 

TURÓ VILARMAU PER SANT CRISTÒFOL DE CERDANS
TURO VILARNAU PER CERDANS I COLL RAVELL.[...]
Documento Adobe Acrobat [603.6 KB]

ON DORMIR - DONDE DORMIR: