FITXA BÀSICA:

 

Temps: 5 hores i 35 minuts

 

Desnivell: 915 metres de pujada i l’equivalent de baixada.

 

Dificultat: Mitja - Alta

 

Punts d’aigua: Potser la millor alternativa es dur l’aigua des del principi de l’excursió. Durant el tram de pujada hi trobem el Refugi d’Ardericó i les fonts de Prats Xispedor i Font Assedegossa, ja a la part alta. Durant la baixada hi ha un punt d’aigua a les immediacions al Santuari de Falgars.

 

Punts de referència: * Monestir de Lillet * Església de Sant Miquel * Roca del Castell * Terra Negra * Collada d’Arderiu * Refugi Ardericó * Mirador de la Pipa * El Joc de pilota * Prat Xispedor * Font de Prat Xispedor * Roca i Pla de Catllaràs * Collada del Pla de l’Orri * Pedró del Pla de l’Orri * Roca i Pla de Catllaràs * Collet Llebató * Camp de l’Ermità * Collada de Falgars * Santuari de Falgars * Segon grau o la Mineta * Pobla de Lillet * Barri Coromines * Oratori de Sant Antoni * Monestir de Lillet.

 

Punt de partida: El Monestir de Llillet, 900 metres, es accessible mitjançant una pista de terra en bon estat que neix a la dreta (vessant sud) de la carretera que va de la Poble de Llillet vers al Coll de Merolla i Gombrèn, que es la carretera B-402 i que neix al mateix poble de Guardiola de Berguedà. El trencall està just a un quilòmetre havent sortit de la població vers a llevant, al punt quilomètric 11,2.

ROC DE CATLLARÀS – PUJADA PEL REFUGI ARDERICÓ I BAIXADA PEL CAMP DE L’ERMITÀ I FALGARS
ROC CATLLARÀS PER REFUGI ARBERICO I BAIX[...]
Documento Adobe Acrobat [471.3 KB]

ON DORMIR:

ON DORMIR

 

CASA DUANER - RECO DE L'AVI

 

GUARDIOLA DE BERGUEDÀ