ON DORMIR – HOSTAL LA FONT

 

Al bell mig del mes típic paisatge pirinenc trobareu L’hotel La Font de Os de Civis: el lloc ideal per gaudir de la tranquil·litat de les muntanyes, el bon menjar i les activitats que us ofereixen un esbarjo en plena natura.

 

L’hotel La Font es troba dins de territori espanyol, al poble Os de Civis, al que s’accedeix des del Principat d’Andorra. Donat que es troba a deu minuts d’Andorra, aquesta proximitat us permet fer una escapada per fer les vostres compres o simplement combinar la vida camperola amb la urbana.

 

També disposem d’un saló privat a on els clients podran descansar i allargar les velades llegint, mirant la televisió o jugant a jocs de societat o a cartes. A la cafeteria i al saló, podran accedir a internet gràcies a la connexió WI-FI gratuïta.

 

Disposem de dos pàrquings privats.

 

L’hotel està construït en pedra i fusta, respectant l’estil de muntanya típic dels Pirineus. Està decorat amb elements rústics (Grans xemeneies, ceràmiques, mobles de fusta noble) que creen un ambient acollidor i càlid. Disposem de 54 habitacions molt confortables, totes amb bany complert, calefacció central, televisió via satèl·lit i TDT. Disposem d’una suite de més de 40 metres quadrats, una mini-suite i habitacions de 2, 3, 4 o 5 persones i habitacions adaptades. Habitacions standards amb dutxa en tenim 2, i habitacions sota teulada amb dutxa només 1.

 

L’hotel disposa de dos grans menjadors amb capacitat per a 250 persones. La seva decoració típica de muntanya fa que sigui el lloc perfecte per a degustar l’excel·lent cuina que els hi proposem. Evidentment, la gastronomia catalana ha contribuït al reconeixement de l’hotel que rep clients arribats des de molt lluny per a degustar els nostres plats. Les nostres especialitats son l’escudella, les carns a la brasa, els cargols a la llauna, el pa amb allioli i els licors de fabricació artesanal.

 

Més info: www.hostal-lafont.com

OS DE CIVIS - VOLTA DEL RIU SALÒRIA
Temps: 1 hora 45 minuts.

Desnivell: 230 metres de pujada i l’equivalent de baixada.

Llargària: 5 quilòmetres 820 metres

Dificultat: Mitja

Punts d’aigua: Al poble d’Os de Civís. Després anem travessant torrenteres, però no es aconsellable veure l’aigua davant del perill que comporta que el bestiar pastura per la zona.

Punts de referència: * Os de Civís * riu Salòria * Borda Gavatxó * riu Salòria * Obaga d’Os de Civis * Borda de la Plana * Poble d’Os de Civis.

Punt de partida: poble d’Os de Civis, on arribarem per carretera des del país d’Andorra, passant per Sant Julià de Lória i Bixesarri.
OS DE CIVIS - VOLTA DEL RIU SALÒRIA.pdf
Documento Adobe Acrobat [509.6 KB]
OS DE CIVIS - CAMI DE MUNTANER
Temps: 1 hora i 55 minuts

Desnivell: 277 metres de pujada i l’equivalent de baixada

Llargària: 4 quilòmetres 240 metres

Dificultat: Baixa.

Punts d’aigua: Al poble d’Os de Civis. Duran t el periple tan sols passem per una torrentera que duu aigua.

Punts de referència: * poble d’Os de Civis * església de Sant Pere * Costa d’Os de Civís * Borda Cremada * Mirador de Muntaner * torrent de Muntaner * Poble d’Os de Civis

Punt de partida: poble d’Os de Civis, on arribarem per carretera des del país d’Andorra, passant per Sant Julià de Lória i Bixesarri.
OS DE CIVIS - CAMI DE MUNTANER.pdf
Documento Adobe Acrobat [437.0 KB]
OS DE CIVIS - ITINERARI DE LA COLLADA DE CONFLENT
Introducció: Interessant volta que ens dona una visió variada i complerta de la Vall d’Os de Civis. Atenció. A la zona de la Serra de la Costa de la Servellà el camí està força perdut en mig de la vegetació alta. Tram d’aresta ample que pot ser perdedora en cas de boira o poca visibilitat. Les poques estaques que hi ha acostumen a estar tapades per la herba alta. Després, just passat el Coll de l’Aubaga, hi ha una canal o tallafoc per on el camí fa una baixada molt pronunciada i on també caldrà estar ben a l’aguait per no continuar per la canal i prendre el camí del bosc que neix a la nostra dreta. Tenir en compte aquestes dues advertències per anar amb l’adequada atenció.
Temps: 3 hores i 55 minuts
Desnivell: 685 metres de pujada i l’equivalent de baixada.
Llarg
OS DE CIVIS - ITINERARI DE LA COLLADA DE[...]
Documento Adobe Acrobat [631.5 KB]

PIC DE SALÒRIA DES DEL COLL DE CONFLENT

PIC DE SALÒRIA DES DEL COLL DE CONFELNT
Temps: 1 hora 45 per l’ascens i 1 hora i 20 minuts pel descens. En total 3 hores i 5 minuts.
Desnivell: 634 metres de pujada i 25 de baixada per l’ascens i l’equivalent a l’inrevés pel descens.
Llargària: 1 quilòmetres i 750 metres per l’ascens i l’equiparable pel descens.
Dificultat: Alta
Punts d’aigua: A la pròpia collada de Conflent hi trobarem una font.
Punts de referència: * Coll de Conflent * Abans cim del Salòria. Cota 2.693 m * Pic de Salòria
Punt de partida: Collada de Conflent. Accesible a peu des del Poble d’Os de Civis (pels propis itineraris marcats del Parc Natural de l’Alt Pirineu), o per pista transitable per vehicles 4*4. Per arribar al poble d’Os de Civis os farem per carretera des del país d’Andorra, passant per Sant Julià de Lória i Bix
PIC SALÒRIA DES DE COLL DE CONFLENT.pdf
Documento Adobe Acrobat [459.5 KB]