FITXA BÀSICA:

 

Temps: 2 hores i 50 minuts

 

Desnivell: 180 metres de pujada i l’’equivalent de baixada.

 

Dificultat: Baixa - Mitja

 

Punts d’aigua: Creuem diverses vegades torrents i el riu de la Tordera. No obstant no ens hem de refiar de la potabilitat d’aquestes aigües, Caldrà dur l’aigua necessari des del punt de partida. A Sant Esteve de Palautordera hi ha font.

 

Punts de referència: * Sant Esteve de Palautordera * cementiri de Sant Esteve de Palautordera * torrent de Vallmanya * Ca l’Amat * urbanització de Can Cruixent * Can Cisteller - Can Justina * Can Felip - Ca l’Encís - Can Jais * torrent del Reguissol * Mas Prat * Pla de Santa Margarida * Castell de Fluvià * Can Noguereta * Can Bonamic - Ca n’Auleda * Can Vila Nou * riu de la Tordera * Castell de Montclús * Can n’Albert de Dalt * Santa Magdalena * Pla de Santa Magdalena * Cal Picolí * Serrat de Vilatort * Circ Cric * riu de la Tordera * Sant Esteve de Palautordera

 

Punt de partida: Sant Esteve de Palautordera. Plaça davant de l’església on es situa l’oficina d’informació turística. El poble de Sant Esteve es situa a tocar de Santa Maria de Palautordera, accessible per la carretera C-743.

SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA – VOLTA PELS CASTELLS DE FLUVIÀ I MONTCLÚS
SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA - CASTELLS F[...]
Documento Adobe Acrobat [454.4 KB]

ON DORMIR - ON MENJAR: