FITXA BÀSICA:

 

Temps: 7 hores i 15 minuts.

 

Desnivell: 1.004 metres en sentit ascendent i 478 en sentit descendent.

 

Dificultat: Mitja - Alta

 

Punts d’aigua: El principi de la llarga excursió hi trobem propera la font de Casanova. Després ja no trobem cap altre font fins a Sorribes, fet pel qual es del tot aconsellable anar amb un bona reserva de líquid. Cal tenir en compte que a la Casa Grossa hi ha un pou en desús que no es gens aconsellable fer-ho servir.

 

Punts de referència: * Càmping d’Aigua d’Ora * Font de Casanova * mas de Sorribes * Casa Grossa * Portell del Llop * carenes de les Comes * Cal Sec * Portell de Griells * Pi del Llop * Torrent de l’Orenella * Bonner * Drecera de les Afraus * Torrent del Camp d’en Pla, Torrent de Canal Fosca, Torrent de les Fraus i Torrent del Clot de les Llebres * riu d’Aigua de Valls * Cal Tomàs * Molí de la Farga * l’Espà * torrent de la Bassota * Sorribes * Coll de Cap de Creu * Gósol.

 

Accés al punt de partida: Sortim des del mateix càmping d’ Aiguadora però anem a parar a un punt llunyà on caldrà comptar amb vehicle d’assistència o haver de passar nit per retornar al dia següent. Des d’alberg Torre de baró prendrem la carretera de Sant Llorenç de Morunys a Berga i als 15 quilòmetres (aproximadament) agafarem el trencall de Llinars a la nostra esquerra, que ens duu al càmping.

AIGUADORA - GÓSOL PER BONNER
AIGUADORA - GÓSOL PER BONNER.pdf
Documento Adobe Acrobat [467.7 KB]